Незная за какво служат тея части, моля ако някои знае да разясни. Извинявам се за аматьорските ми въпроси......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Незнам какви са тея части
Collapse
X
-
На първата снимка виждам кабела за антената ISO конектора за радиото и още нещо, което ми е трудно да различа.
Това на втората е стойката за кабинния филтър, който се намира под пласмасовия капак под дясната предна чистачка - трябва да имаш и две пласмасови гайки за шпилките на които седи, но те може и да са си на мястото. Филтъра струва ~18лв марка Филтрон примерно. Имай предвид че такава стойка и фиртър имат само тези модели с климатик, а на мойта примерно нямаше и си го купих допълнително, за да се радвам на тази екстра.
Ако се окаже, че ти е в повече стойката някой ще ти я купи веднага.
Честита алфичка и много безаварийни км!Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
-
Въпрос
Приятели имам проблеми с бронята и предната и задната, получили са се някакви грапавини, сякаш някога са се люпили но в момента е спряло, и изглежда на петна, кажете как мога да възвърна предишният цвят и гладина (като женски чорапогащник), благодаря ви за отговорите !!!
Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/
Comment
-
Ами чесно да ти кажа и аз незнам,на мойта старата имах подобен проблем,явно някой аматьор се е опитвал да боядисва черни броните и сега се люпи боятаВариант е да се пробва със някаква финна шкурка да се изтърка
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
въпрос
КОлко ли финна трябва да е, и после с какво ще трябва да покрия повърхността, един френд ми разпраа че е имало боя за пластмаса. До колко е сполучлива и дали въобще съществува???? Имали друг вариант...Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/
Comment
-
Re: въпрос
Първоначално публикувано от profesoreКОлко ли финна трябва да е, и после с какво ще трябва да покрия повърхността, един френд ми разпраа че е имало боя за пластмаса. До колко е сполучлива и дали въобще съществува???? Имали друг вариант...
Comment
-
Първоначално публикувано от dudeslavПървоначално публикувано от profesoreКОлко ли финна трябва да е, и после с какво ще трябва да покрия повърхността, един френд ми разпраа че е имало боя за пластмаса. До колко е сполучлива и дали въобще съществува???? Имали друг вариант...
Много благодаря и желая да поздравя с идването на новата година всички Алфисти.....Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/
Comment
-
А имали нещо специялно като марка модел за основата, боята и лака, а и ако може някакви ориентировачни цени....
Много благодаря и желая да поздравя с идването на новата година всички Алфисти.....[/quote]
Боята и гледаш номера и марката/на багажника има лепенка-за 156/ за основата питаш некои бояджия , авто лак и свободно време и си готов.тоя месец ше си прая фаровете като на GT и ше пусна малко снимки ако някои го интересува.
Comment
-
Въпрос
Според вас с какво мога да оправя и тези драцкотини, всеки ми казва различно, един пълно пребоядисване, друг пастиране а според вас....
Според мен пастиране освен първата, а според вас ????Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/
Comment
-
Боядисване на калника ти е 100 лв някъде. Така одраното на 1-ва и 2-ра снимка се оправя генералноАз така бих постъпил. Няма гаранция, че с пастиране ще стане.
Резолюцията на снимките е много ниска и аз, честно казано, не разбрах какво е снимано на 3-тата снимка_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
не разбрах какво е снимано на 3-тата снимкаИначе няма смисъл от пастиране,само боя
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
ре
Да това е пластмасовата лайсна над вратата, значи трябва да търся майстор, предложете някой хем евтин хем що - годе добър в района на Благоевград....Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/
Comment
Comment