Известие

Collapse
No announcement yet.

Незнам какви са тея части

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Незнам какви са тея части

Незная за какво служат тея части, моля ако някои знае да разясни. Извинявам се за аматьорските ми въпроси......
    Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/

На първата снимка виждам кабела за антената ISO конектора за радиото и още нещо, което ми е трудно да различа.

Това на втората е стойката за кабинния филтър, който се намира под пласмасовия капак под дясната предна чистачка - трябва да имаш и две пласмасови гайки за шпилките на които седи, но те може и да са си на мястото. Филтъра струва ~18лв марка Филтрон примерно. Имай предвид че такава стойка и фиртър имат само тези модели с климатик, а на мойта примерно нямаше и си го купих допълнително, за да се радвам на тази екстра.

Ако се окаже, че ти е в повече стойката някой ще ти я купи веднага.

Честита алфичка и много безаварийни км!
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97
    За мерси, не ме търси!

Comment

Аз не съм виждал на мойта такива.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

След като го разяснихте на втората снимка ми е познато.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

На първата снимка това в ляво ти е модула за обемните датчици (не е оригинален) Тези двете букси червената и бялата трябва да ходят в датчиците
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Въпрос

Приятели имам проблеми с бронята и предната и задната, получили са се някакви грапавини, сякаш някога са се люпили но в момента е спряло, и изглежда на петна, кажете как мога да възвърна предишният цвят и гладина (като женски чорапогащник) , благодаря ви за отговорите !!!
            Алфа Ромео 145 16V 1,4 twinspark вече 120 коня и никога на ГАЗ /просто защото газовият инжекцион е много скъп, целта не оправдава средствата/ Благоевград /скайп: profesore2/

Comment

Ами чесно да ти кажа и аз незнам,на мойта старата имах подобен проблем,явно някой аматьор се е опитвал да боядисва черни броните и сега се люпи боята Вариант е да се пробва със някаква финна шкурка да се изтърка
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

въпрос

КОлко ли финна трябва да е, и после с какво ще трябва да покрия повърхността, един френд ми разпраа че е имало боя за пластмаса. До колко е сполучлива и дали въобще съществува???? Имали друг вариант...

Comment

Re: въпрос

Първоначално публикувано от profesore
                  КОлко ли финна трябва да е, и после с какво ще трябва да покрия повърхността, един френд ми разпраа че е имало боя за пластмаса. До колко е сполучлива и дали въобще съществува???? Имали друг вариант...
                  Няма човече.Шкуриш ,основа за пластмаса, боя и после яката лак.На мен така ми правиха всичко вътре.
                  ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Първоначално публикувано от dudeslav
                    Първоначално публикувано от profesore
                    Няма човече.Шкуриш ,основа за пластмаса, боя и после яката лак.На мен така ми правиха всичко вътре.
                    А имали нещо специялно като марка модел за основата, боята и лака, а и ако може някакви ориентировачни цени....
                    Много благодаря и желая да поздравя с идването на новата година всички Алфисти.....

Comment

А имали нещо специялно като марка модел за основата, боята и лака, а и ако може някакви ориентировачни цени....
                      Много благодаря и желая да поздравя с идването на новата година всички Алфисти.....[/quote]
                      Боята и гледаш номера и марката/на багажника има лепенка-за 156/ за основата питаш некои бояджия , авто лак и свободно време и си готов.тоя месец ше си прая фаровете като на GT и ше пусна малко снимки ако някои го интересува.
                      ALFA 156 1.8 TS '99 (polyurethaned by ФЕРАРИСТ & crew,rebuild engine by to6ko,vegatta & crew)sigpic & Alfa 145 1.6 TS `97

Comment

Въпрос

Според вас с какво мога да оправя и тези драцкотини, всеки ми казва различно, един пълно пребоядисване, друг пастиране а според вас....
                        Според мен пастиране освен първата, а според вас ????

Comment

Боядисване на калника ти е 100 лв някъде. Така одраното на 1-ва и 2-ра снимка се оправя генерално Аз така бих постъпил. Няма гаранция, че с пастиране ще стане.
                          Резолюцията на снимките е много ниска и аз, честно казано, не разбрах какво е снимано на 3-тата снимка
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

не разбрах какво е снимано на 3-тата снимка
                            Според мен е пластмасовата лайстна над страничния заден прозорец на 145 Иначе няма смисъл от пастиране,само боя
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ре

Да това е пластмасовата лайсна над вратата, значи трябва да търся майстор, предложете някой хем евтин хем що - годе добър в района на Благоевград....

Comment

Working...
                              X